yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu mevki dirilik kaybı olmaması derunin önemlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya hakikat ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına tuzakınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Konstrüksiyonların bir parçkakımı şeklinde evetğundan düz şekilde monte edilmeli ve bozuk şekillerde olmamalıdır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu dizayn, ekseri her seviyede taraf bileğiştiren bir dizi açılı iniş ve merdiven karınerir ve mahdut veya sıkziya alanlarda yerın müsmir bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

3-) Yangın kapısı istanbul fiyatı Yangın merdivenini sahanlığı degajelik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve dışarıya çın açılmalıdır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Sair nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir engel konulması durumunda, yangın kapısına giden koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı gün opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik düzen ile daha sık yararlanma sağlamlanabilir.

Report this wiki page